„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Sūriu ir vištiena įdaryti pievagrybiai: tiks ir vakarėliui!

Orkaitėje kepti pievagrybiai pasižymi puikiu skoniu, o įdaryti virsta patiekalu, kuriuo mėgausis visa šeima. Tai puikus užkandis vėlyvai savaitgalio vakarienei.
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai / 123RF.com nuotr.

Įdarytiems pievagrybiams reikės:

  • 5 didelių pievagrybių,
  • 50 g fermentinio sūrio „Gouda“,
  • 1 svogūno,
  • mėgstamų prieskonių, druskos,
  • 1 valg. š. grietinės.

Gaminimas:

Nupjaukite pievagrybių kotelius ir juos susmulkinkite. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, grybų kotelius, pagardinkite prieskoniais, druska.


Į įdarą sudėkite dalį tarkuoto sūrio, grietinę. Pievagrybius prikimškite įdaro, ant viršaus suberkite likusį sūrį, sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“