D.Praspaliauskas atkreipia dėmesį, kad šiems keksiukams svarbu naudoti itin kokybiškus produktus.
Keksiukų tešlai reikės:
- „Piemenėlio Excellence“ grietinės,
- „Piemenėlio Excellence“ sviesto,
- Cukraus,
- Cukraus pudros,
- 2 kiaušinių,
- Migdolų miltų,
- Vanilės.
„Iš pradžių išpurensiu sviestą su cukrumi ir cukraus pudra. Į vientisą, baltą, purią masę sudėsiu likusius ingredientus: vanilę, migdolų miltus, grietinę ir įmušiu du kiaušinius“, – keksiukų gamybos procesą demonstravo restorano šefas.
Tam, kad keksiukų masė būtų padalinta tolygiai, D.Praspaliauskas naudojo vienkartinį maišelį tešlai. Ja užpildytos keksiukų formelės keliavo į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros, kurioje keksiukai kepė 22 minutes.
Skanumas – pirštus apsilaižysit, ką ir kalbėti apie nepakartojamą migdolų kvapą, kuris kvieste kviečia svečius į namus.
Bemilčiai migdoliniai keksiukai su „Piemenėlio Excellence“ grietine ir sviestu būtinai pasiseks, jei pabandysite juos kepti drauge su restorano šefu D.Praspaliausku.