Sveikuoliški Dianos šaltibarščiai

Nors ruduo keičia mūsų valgiaraštį, šaltibarščių mėgėjai jų nepamiršta ir atvėsus orams. 15min skaitytoja Diana siūlo pasigaminti ypatingai sveikuoliškus šaltibarščius.
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 2 l „Piemenėlio Excellence“ kefyro,
  • 3 vidutinio dydžio raugintų burokėlių,
  • 1 agurko,
  • po pundelį krapų ir svogūnų laiškų,
  • kelių putpelių kiaušinių.

Gaminimas:

Šaltibarščius gaminame tradiciniu būdu - burokėlius sutarkuojame, agurką smulkiai supjaustome, susmulkiname svogūnų laiškus bei krapus. Viską suberiame į didelį dubenį, užpilame „Piemenėlio Excellence“ kefyru ir gerai išmaišome. Pagardiname virtais putpelių kiaušiniais.

Skanaus!

Asmeninio arch. nuotr./Dianos šaltibarščiai
Asmeninio arch. nuotr./Dianos šaltibarščiai

Dėkojame Dianai už receptą!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti visą rinkinį gardžių „Piemenėlio Excellence“ produktų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas atskleidė: „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai