Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniame „Gero skonio“ numeryje – naujos pažintys, įdomios kryptys ir receptai

Prekybos vietose jau pasirodė naujausias žurnalo „Geras skonis“ numeris. Kaip rašo žurnalo komanda, jis rengtas tuo metu, mūsų veiksmus ir pasirinkimus jau antrą kartą per metus sukaustė karantinas. Nepaisant visko, leidinys alsuote alsuoja šventiškumu ir patenkins įdomybių ištroškusių skaitytojų alkį.
Žurnalo „Geras skonis“ šventinio numerio viršelis
Žurnalo „Geras skonis“ šventinio numerio viršelis

„Nežinome, ar skaitote žurnalą ir planuojate kur nuvykti ir ką nauja patirti baltais lietuviškos žiemos laisvadieniais, ar pažinimo džiaugsmą tenka saugiai atidėti ir pagrindinis nūdienos klausimas – kaip jaukiai ir kokybiškai paruošti šventinį stalą artimiausiems žmonėms namuose? Todėl, šio numerio pašnekovai tie, kurių rekomendacijos bus naudingos bet kokiu atveju“, – pristatydama naująjį numerį sako vyr. redaktorė Rasa Ščeponienė-Gurevičė.

„Nors šiemet žiemos sezonas bus kitoks – keliausime lėčiau ir saugiau, turėsime galimybę atrasti ir šį tą nauja“, – teigia nacionalinės turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ vietinio turizmo rinkos ekspertė Neringa Sutkaitytė straipsnyje „Privatumo oazės: žiemos pramogos Lietuvoje“. Išaugusi vietinio turizmo svarba davė peno lietuvių kūrybiškumui, todėl šiemet žiemos pramogų idėjų sąraše – nuo poilsio Jurtų kaime iki elnių SPA.

N.Sutkaitytės įžvalgas papildo ir skaitytojams siūloma pažintis su Ilzenbergo dvaru. Publikacijoje „Dvariška elegancija ir sveikos gyvensenos filosofija – ir pobūviams, ir keliautojams“ – mūsų pokalbis su verslininku Vaidu Barakausku. Kadaise grožiu ir ištaigingumu garsėjusius Ilzenbergo rūmus jis rado paskendusius krūmynuose, tačiau per keturiolika metų prikėlė naujam gyvenimui, kurį savo skaitytojams tiesiog primygtinai rekomenduojame pamatyti.

Kiti šio numerio pašnekovai rūpinasi mūsų šventinio stalo vaišėmis. Tai nacionalinio meniu patiekalų receptai, kuriuos siūlo vieni geriausių mūsų šalies virtuvės šefų, sausuoju būdu brandintos jautienos valgiai, taip pat krevečių patiekalais, kuriais rūpinasi vieninteliai jų augontojai Lietuvoje ir dar ne viena skani naujiena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito