Svetlanos linkėjimai iš Azijos: burnoje tirpstanti korėjietiška jautiena

„Azijos patiekalai pasižymi daugybe skonių, kurie puikiai vienas kitą papildo ir valgančiajam suteikia visiškos pilnatvės jausmą“, – rašo korėjietiškos jautienos receptą atsiuntusi 15min skaitytoja Svetlana.
Svetlanos korėjietiška jautiena
Svetlanos korėjietiška jautiena / Asmeninio arch. nuotr.

Kviečiame gaminti ir išmėginti!

Marinatui reikės:

  • trečdalio puodelio sojos,
  • poros šaukštų medaus,
  • pipirų.

Kepimui:

  • aliejaus,
  • labai plonai pjaustytų jautienos juostelių,
  • česnako,
  • šviežio imbiero.

Pabarstymui:

  • sezamo sėklų,
  • svogūnų laiškų,
  • sezamo aliejaus.

Gaminimas:

Sumaišom marinato ingredientus ir atsidedam. Įkaitinam aliejų ir sudedam mėsą. Kepam tris minutes, kol parus. Įdedam česnako ir imbiero. Pakepam dar minutę. Įpilam marinatą. Sumažinam ugnį ir pakepam, kol visa mėsa aplips marinatu. Kokias dvi minutes. Viskas. Imam ir dedam į lėkštes – geriausia ant ryžių. Apibarstom svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis, pagardiname sezamų aliejumi.

Skanaus!

Dėkojame Svetlanai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas: spręsk ir laimėk elektrinį dantų šepetėlį sau!
„Moerie“ plaukų priežiūros priemonių veidu tapo K.Meschino: pamilau jas jau po pirmo galvos plovimo
Reklama
Jautienos troškiniai – tobulas maistas šaltajam sezonui: vos kelios taisyklės ir gaminsite lengva ranka
Reklama
5 Graikijos kurortai – ką rinktis: salas ar sostinę?