Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Šviežių bulvių salotos su lašiša

Jeigu kasdien sukate galvą, ką gi rytoj nusinešti į darbą pietums, siūlome meniu paįvairinti sočiomis šviežių bulvių ir lašišos salotomis.
Lašiša
Lašiša / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 500 g šviežių bulvių,
  • 200 g šparagų,
  • 250 g įvairių salotų lapų,
  • po saujelę petražolių ir mėtų,
  • 140 g ridikėlių,
  • 4 svogūnų galvučių su laiškais,
  • 200 g rūkytos arba sūdytos lašišos,
  • 125 ml alyvuogių aliejaus,
  • 3 valg. š. citrinos sulčių,
  • 1 arb. š. garstyčių,
  • gabaliuko čili pipiriuko.

Gaminimas:

Šviežias bulves nuskuskite ir išvirkite. Virimo pabaigoje ant bulvių sumeskite šparagus ir pavirkite 2 minutes. Nukoškite ir atvėsinkite.

Bulves ir ridikėlius supjaustykite riekelėmis, šparagus – į 3-4 dalis, stambesnes salotas suplėšykite, susmulkinkite svogūnų laiškus, petražoles ir mėtas.

Daržoves sumaišykite dideliame dubenyje ir pagardinkite alyvuogių aliejumis, garstyčiomis, citrinios sutimis ir susmulkintu čili pipiriuku. Išmaišykite, ant viršaus suberkite susmulkintą lašišą, mėtas bei petražoles ir patiekite.

Skanaus!

Rūkytos ir sūdytos lašišos pigiau šiuo metu galite įsigyti prekybos centruose „Norfa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos