„Tarasovų virtuvėje“ – Armėnijos skoniai: vegetariškos salotos

Naujoje „Tarasovai virtuvėje“ laidoje Violeta ir Vilius įkvėpimo pasisėmė iš Armėnijos – šį kartą pora žiūrovams atskleidžia, kaip pasigaminti vegetariškas salotas „Masis“.

Pristatydama gaminamą patiekalą, Violeta jį apibūdina kaip labai mėgstamą jų šeimoje. Tai – armėniškos salotos „Masis“.

Jau nuo pat pradžių Tarasovai pasiskirsto darbais ir kartu imasi pjaustyti baklažanus. Vis dėlto vėliau ėmęsis smulkinti riešutus, Vilius netyčia brūkšteli peiliu sau per pirštą.

„Tu rimtai?.. Kaip tu sugebėjai?“ – juokdamasi stebisi Violeta.

„Bandžiau mandrai pjaustyti... – atsako V.Tarasovas. – Bet kraujas nebėga, gal ne įsipjoviau, o tik prisispaudžiau. O gal pas mane kraujo nebėra...“

Mato Baranausko nuotr./„Tarasovai virtuvėje“
Mato Baranausko nuotr./„Tarasovai virtuvėje“

Tačiau toliau gaminimo procesas klostosi nepriekaištingai ir jau netrukus Vilius gali paragauti skaniųjų salotų.

„Aš ragausiu, kadangi esu degustatorius“, – šypsosi V.Tarasovas.

Išbandykite armėniškas salotas ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuveje“: vasariški skoniai iš Armėnijos – vegetariškos salotos „Masis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų