Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – Italijos skoniai: firminė Violetos lazanija

Šį kartą Violeta ir Vilius Tarasovai savo kulinarinėje laidoje atsigręžia į Italiją ir rodo, kaip pasigaminti firminę jų šeimos lazaniją.

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ šį kartą pora sugalvojo pagaminti mėgstamiausią savo jaunesniosios dukros patiekalą – lazaniją. Anot Violetos, lazanija yra itin paprastai pagaminama, jeigu netrokštama tobulumo.

„Garfildui patinka lazanija, o man irgi, – priduria Vilius. – Oi, valgysim šiandien skaniai!“

Pjaustant ingredientus, Tarasovai pasidalina darbais, tačiau pasisiūlęs padėti susmulkinti keptuvėje faršą, Vilius sulaukiama neigiamo atsakymo.

„Duok, aš padarysiu“, – paprašo V.Tarasovas.

„Ne, – atkerta Violeta. – Nors geriau reikia tau duoti kažką daryti, nes prišneki nesąmonių.“

Įprastai apsižaibavę, Violeta ir Vilius kartu paruošia lazaniją, kurią iškepus, V.Tarasavienė pataria palaikyti nepjausčius apie 15 minučių tam, kad neištižtų.

Išbandykite skanųjį receptą ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: Violetos firminis itališkas lazanijos receptas. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais