Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – Italijos skoniai: firminė Violetos lazanija

Šį kartą Violeta ir Vilius Tarasovai savo kulinarinėje laidoje atsigręžia į Italiją ir rodo, kaip pasigaminti firminę jų šeimos lazaniją.

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ šį kartą pora sugalvojo pagaminti mėgstamiausią savo jaunesniosios dukros patiekalą – lazaniją. Anot Violetos, lazanija yra itin paprastai pagaminama, jeigu netrokštama tobulumo.

„Garfildui patinka lazanija, o man irgi, – priduria Vilius. – Oi, valgysim šiandien skaniai!“

Pjaustant ingredientus, Tarasovai pasidalina darbais, tačiau pasisiūlęs padėti susmulkinti keptuvėje faršą, Vilius sulaukiama neigiamo atsakymo.

„Duok, aš padarysiu“, – paprašo V.Tarasovas.

„Ne, – atkerta Violeta. – Nors geriau reikia tau duoti kažką daryti, nes prišneki nesąmonių.“

Įprastai apsižaibavę, Violeta ir Vilius kartu paruošia lazaniją, kurią iškepus, V.Tarasavienė pataria palaikyti nepjausčius apie 15 minučių tam, kad neištižtų.

Išbandykite skanųjį receptą ir jūs!

Visą gamybos procesą žiūrėkite laidoje:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: Violetos firminis itališkas lazanijos receptas. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas