Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tarasovų virtuvėje“ – Italijos skoniai: greitai pagaminami „Carbonara“ spagečiai

Šįkart laidoje „Tarasovai virtuvėje“ kviečiame nusikelti į romantiškąją Italiją ir paragauti tikrų itališkų spagečių su tradiciniu „Carbonara“ padažu. Itin greitai bei lengvai pagaminamą patiekalą Tarasovai įvertina puikiai ir siūlo išbandyti jums artimiausiu metu.

„Italija!“ – laidą „Tarasovai virtuvėje“ džiaugsmingai pradeda Vilius.

Violeta pristato, kad šį kartą jiedu gamins makaronus su „Carbanora“ padažu, o V.Tarasovas išduoda, jog šis patiekalas yra itin mėgstamas jų šeimoje.

„Tai itališkas padažas, kuris išeina kreminis, tačiau jame nenaudojama grietinėlė ar grietinė. Labai įdomus procesas, kuriame svarbiausia, kad kremas nevirstų kiaušiniene“, – sako V.Tarasovienė.

Kol Violeta pristato ingredientus, įdeda virti makaronus ir imasi pjaustyti šoninę, Vilius pradeda tarkuoti sūrį. Netrukus pasigirsta ir jo dainos.

„Jis vėl dainuoja. Taip visą gyvenimą“, – atsidūsta V.Tarasovienė.

Andriaus Pelakausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas
Andriaus Pelakausko nuotr./Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

Ruošdama padažą, Violeta atkreipia dėmesį, kad gaminant labai svarbu įdėti daug pipirų.

Oi, valgysiu tuoj, – nerimsta Vilius. – Laukiu kaip mokykloje su lėkšte.“

Jau netrukus makaronai yra paruošiami, Violeta juos gražiai paserviruoja, o Vilius imasi degustuoti.

„Tobulėji, – įvertina V.Tarasovas. – Valgyčiau ir valgyčiau.“

Skanaus!

Visą gaminimo procesą žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Tarasovų virtuvėje“ – gardi itališka vakarienė: spagečiai su „Carbonara“ padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais