Tarsi iš saulėtosios Graikijos: baklažanų ir maltos mėsos bokšteliai

Baklažanai – daugelio lietuvių mėgstama daržovė, tačiau dažnam pritrūksta idėjų, kaip skaniai baklažanus paruošti ir patiekti. Todėl šiandien dalinuosi idėja, kaip kuklusis baklažanas ir dar kuklesnė malta mėsa gali tapti išties gardžiu patiekalu, kuris nepadarytų gėdos ir šventiškos vakarienės svečiams.
Baklažanų bokšteliai
Baklažanų bokšteliai / Nidos Degutienės nuotr.

Šie baklažanų bokšteliai jums primins saulėtąją Graikiją ir nekart ragautos musakos (baklažanų ir maltos mėsos apkepo) skonį. Tiesa, ši versija – be rieboko baltojo padažo ir patiekta elegantiškomis porcijomis. Neabejoju, jog atėjus rudeniui, maistingų ir skoniais pulsuojančių patiekalų receptai – itin paklausūs kiekvienuose namuose. Todėl kviečiu išbandyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis