Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tepamas sūrelis su česnaku ir šviežiomis žolelėmis

Kad sumuštinis taptų elegantišku, reikia trupučio išmonės. Ir netgi labai skubant galima jį susitepti pagal savo skonį.
Užtepėlė
Užtepėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 200 g kambario temperatūros sviesto,
  • 230 g kietojo sūrio,
  • 2 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio,
  • 2 skiltelių smulkinto česnako,
  • 3 šakeliųpetražolių,
  • 3 lapeliių baziliko,
  • 3 šakelių krapų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

KAIP GAMINTI

1. Kruopščiai susmulkinkite petražoles, krapus ir baziliką.

2. Sviestą išsukite kartu su kreminiu sūriu, parmezanu, česnaku ir susmulkintomis žolelėmis. Suberkite juoduosius pipirus ir druską. Dar kartą gerai išmaišykite ir palikite nakčiai pastovėti šaldytuve.

3. Skanaukite su duonos traškučiais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais