Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tirpstančios burnoje: agurkų ir arbūzų salotos

Visi esame karštą vasaros dieną triauškę agurką ar, lyžteldami per rankas tekančias sultis, mėgavęsi arbūzo gaiva. O kas nutiktų sumaišius šiuos du skonius? Ir dar pridėjus šiek tiek fetos sūrumo? Maisto atradimais draugus mėgstanti stebinti Miglė vieną kartą tai išbandė – ir atrado vienas mėgstamiausių savo vasaros salotų. Mergina dalinasi gaiviu receptu.
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos
Miglės receptas: arbūzų ir agurkų salotos / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 puodelių kubeliais pjaustyto arbūzo
  • 3 pjaustytų agurkų
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3 šaukštų raudonojo vyno acto
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio pipirų
  • pusės puodelio sutrupinto fetos sūrio
  • kelių mėtos lapelių

KAIP GAMINTI

Arbūzą, agurkus, alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, druską bei pipirus gerai sumaišykite didesniame dubenyje. Serviruodami šias salotas jas apibarstykite šviežiais fetos sūrio trupiniais, bei plėšytais mėtos lapeliais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?