Tobula Kalėdoms: sultinga antis su svieste keptomis bulvėmis

Sviestu košės nepagadinsi – teigia liaudies išmintis. Ir ne tik košės. Pasirodo, sviestas yra tobulas kompanjonas ir keptoms bulvėms, ir švenčių stalo karalienei – ančiai. Kaip ją pasigaminti prabangiai sultingą, vaizdo reportaže demonstruoja šefas Vylius Blauzdavičius.

Pasak šefo, šį receptą tiesiog būtina išmėginti, nes jis yra visiškas kosmosas: patiekalo ingredientai vos keli, o vietos „susifeilinti“ nėra. Svarbiausia gaminant – žema temperatūra, ilgas kepimo laikas ir daug kokybiško DVARO sviesto.

Šalia sultingiausios anties su čili sviestu keliauja traiškytos ant sviesto keptos bulvės ir keptos daržovės, bet apie visą gamybą – video. Gero žiūrėjimo, skanios šventinės anties ir ramybės, jei jos prieš šventes trūksta.

Gražių ir gardžių švenčių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų