„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Tobulai purūs ir sultingi lašišos kotletukai iš „Aurimėlio virtuvės“

Tobulai purūs ir sultingi, greitai pagaminami, tikrai verti dėmesio kotletukai. Jiems paruošti tereiks keleto ingredientų ir trupučio laiko, o tada lauks tobuli pietūs ar vakarienė.
„Aurimėlio virtuvės“ lašišos kotletukai
„Aurimėlio virtuvės“ lašišos kotletukai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 1 kg lašišos filė;
  • 2 kiaušinių;
  • 4 v. š. krakmolo;
  • 200 g grietinėlės;
  • krapų;
  • druskos, pipirų.

Gamyba:

Į smulkintuvą dedame supjaustytą lašišos filė, krakmolo, mušame kiaušinius, pilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir dedame smulkintų krapų. Viską maišome smulkintuve apie 5min. Gausis puri puri masė.

Drėgnomis rankomis formuojame kotletukus ir dedame kepti į keptuvę su aliejumi. Kepame kol gražiai apskrunda.

Kotletukus sudedame į troškintuvą, užpilame grietinėlės, pagardiname druska, pipirais. Uždengiame folija ir dedame į orkaitę troškintis (170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min).

Patiekiant pabarstome smulkintų krapų ir išspaudžiame citrinos sulčių.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“