Reikės:
- 1 romaninės arba aisbergo salotos gūžės,
- 1 st. konservuotų kukurūzų,
- 1 st. konservuotų juodųjų pupelių,
- 2 saujų vyšninių pomidoriukų,
- 2 raudonųjų svogūnų.
Padažui:
- 3 valg. š. alyvuogių aliejaus,
- žiupsnelio malto kumino,
- žiupsnelio raudonėlio
- žiupsnelio druskos,
- 1 laimo sulčių.
Gaminimas:
Salotas suplėšykite ir sumaišykite su žiedeliais supjaustytais raudonaisiais svogūnais ir nukoštais konservuotais kukurūzais bei pupelėmis.
Indelyje sumaišykite visas padažo sudedamąsias dalis ir užpilkite ant salotų. Išmaišykite ir patiekite prie grilyje kepto kepsnio ar šašlykų.