03 16

Totoriškus šimtalapius kepanti Diana: mano receptas porą šimtų metelių tikrai skaičiuoja

„Tai mano giminės palikimas, tai kaip siūlas, kuris jungia mane, mamą, močiutę, prosenelę...“ – svajingai sako Diana. Totorė prieš kelerius metus nusprendė atgaivinti ilgą šeimos tradiciją ir ėmėsi kepti autentiškus šimtalapius.

Šio straipsnio įgarsinimo gali klausyti tik 15min prenumeratoriai

Prenumeruoti
Diana, kepanti totoriškus šimtalapius
Diana, kepanti totoriškus šimtalapius / Asmeninio archyvo nuotr. / 15min koliažas

Kalbėdama su portalu 15min, 39-erių vilnietė sako neatsiginanti užsakymų ir džiaugiasi – šimtalapiai lietuvių mylimi ir norimi.

– Spėju, kad šimtalapis jūsų gyvenime svarbus nuo pat vaikystės. Ar dažnai jis būdavo kepamas jūsų mamos, močiutės? Kokiomis progomis, gal taip pat pardavimui?

– Tikrai teisingai pastebėjote – su šimtalapiu aš užaugau. Jis buvo nuolat kepamas įvairioms šventėms, laidotuvėms, giminių susibūrimams. Būdavo, ir šiaip mama palepindavo savaitgaliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„BITmarkets“ parodoje „Next Block Expo“ laimėjo apdovanojimą už geriausią klientų aptarnavimą
Reklama
Verslo civilinė atsakomybė: kokių sričių įmonės ją patiria dažniausiai ir kodėl?
Reklama
Amžėjimas nėra nuosprendis: kas gali padėti išlaikyti energiją ir jaunystę?