Vieniems šis patiekalas primena vištieną, kitiems žuvį ar kalmarą – kreivabudžių tekstūra apgauna ne vieną.
Šiuo receptu su portalu 15min dalijasi grybų augintojos iš „Mushi Mushi“.
Ingredientai
- 100 g. miltų
- 1 v. š. citrinos sulčių
- 150 ml vandens
- 0,5 a. š. rūkytos paprikos
- 0,5 a. š. raudonėlio
- 0,5 a. š. česnako miltelių
- Žiupsnelis druskos, pipirų ir cinamono:)
- Džiuvesėliai apibarstymui
- 100 g. šviežių kreivabudžių
- Aliejaus kepimui
Kaip gaminti?
- Sumaišykite visus tešlos ingredientus.
- Apvoliokite grybus tešloje, apibarstykite džiuvesėliais ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje (3-5 min), kol grybai skaniai apskrus.