Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traškūs bulviniai blynai

Ar žinote, kodėl bulvinius blynus visi labiausiai mėgsta griebti tiesiai iš keptuvės, ką tik iškeptus? Nes jie būna traškūs ir gardžiai apskrudę!
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 kg bulvių,
  • 1 svogūno,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 valg. š. miltų,
  • 100 g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio,
  • druskos ir juodųjų maltų pipirų pagal skonį,
  • aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Bulves ir svogūną nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Į tarkius suberkite gerai išplaktus kiaušinius, miltus ir tarkuotą sūrį. Išmaišykite ir kepkite blynus gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusius dėkite į lėkštę, tik ne vieną ant kito, nes tada suminkštės. Patiekite iš karto su grietine arba mėgstamu padažu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos