Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais
UntitledTrinta kopūstų-pupelių sriuba su bulvių traškučiais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 160 kcal

Paruošimo laikas: 30 min.

Ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai, 400g, 2 pakuotės
  • Vapeur garuose ruoštos baltosios pupelės, 425 ml, 1 skardinė
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Bulvė – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus – 7 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pašildykite puode 3 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, lengvai pakepkite svogūną ir česnaką.
  2. Sudėkite žiedinį kopūstą kartu su česnaku ir svogūną, 2-3 min. pakepkite.
  3. Nupilkite ir nuplaukite pupeles, atidėkite 3 valgomuosius šaukštus, likusius sudėkite į puodą.
  4. Įpilkite 800 ml vandens ir uždenkite dangčiu. Kai užvirs vanduo, įberkite druskos ir pipirų. Pridenkite dangčiu ir ant mažos ugnies virkite 10-15 min., kol suminkštės žiediniai kopūstai.
  5. Kol virs sriuba, paruoškite bulvių traškučius: labai plonai žiedeliais supjaustykite bulvę ir pakepkite karštame aliejuje, išdėliokite juos ant popierinio rankšluoščio, kad pradžiūtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas