Geltonai spalvai - ciberžolės šaukštelis.
Žaliai spalvai - 100 g špinatų.
Raudonai spalvai - nedidelis virtas burokėlis.
Daugiau blynų receptų rasite čia.
Gaminimas:
Špinatus, ciberžolę, sutarkuotą burokėlį užpilam verdančiu vandeniu, kad apsemtų, atskiruose indeliuose.
Užmaišome tešlą lietiniams (speltos miltai, vanduo/pienas 1:1, kiaušinis, druska, klevų sirupas. Dėjau viską iš akies). Greičiausiai tiks bet kokia blynų tešla.
Tešlą padalinam į tris dalis. Ciberžolės košelę sumaišom su tešla, špinatus išimam iš vandens ir sumalam (aš maliau kartu su tešla), trečiai daliai panaudojam nuo burokėlio nusunktą skystį.
Kepam su lydyto sviesto, galima kepti ant sausos keptuvės.
Skanaus!!!
Dina Juškienė