Troškinta vištiena – tobulas patiekalas per trumpą laiką

„Šios vištienos receptą pamačiau viename angliškame portale, bet gaminau visai neseniai. Kaip visada kažką išėmiau, kažką įdėjau nuo savęs. Tai tobulas patiekalas per trumpą laiką“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

500 g vištienos filė;

1 šaukšto sviesto;

2 skiltelių česnako;

2 raudonų paprikų, supjaustytų kubeliais;

200 g „Philadelphia“ tipo sūrio;

1 nepilnos stiklinės vištienos sultinio;

100 g tarkuoto parmezano;

pagal skonį druskos;

pipirų;

Kaip gaminti:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepkite. Išimkite iš keptuvės.
  3. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
  4. Berkite smulkintus česnakus ir papriką. Kepkite 3 min.
  5. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
  6. Sudėkite sūrį, berkite tarkuotą parmezano ir išmaišykite.
  7. Pavirkite, kol padažas taps vientisas. Sudėkite vištieną ir patroškinkite dar kelias minutes.

Gamino ir patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis