Turite nektarinų ir mangų? Pasigaminkite limonado – liks sužavėta visa šeima!

Nektarinai – į persikus panašūs vaisiai, kurie puikiai papildo vasaros vaisių racioną, suteikia organizmui naudingų vitaminų ir mineralų. Todėl „Rimi“ komercijos operacijų vadovė Olga Suchočeva pranešime spaudai rekomenduoja pasigaminti gaivų persikų bei mangų limonadą. Patiks visiems, kas mėgsta saldžiau! Be to, užtruksite vos penkias minutes.
Limonadas
Limonadas / Pranešimo autorių nuotr.

Nektarinų ir mangų limonadui reikės:

  • 6 nektarinų;
  • 2 mangų;
  • 50 g medaus;
  • vienos citrinos sulčių;
  • litro vandens.

Gaminimo eiga

  1. Nektarinus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus.
  2. Mangus nulupkite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.
  3. Vaisius sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir susmulkinkite. Į gautą masę įpilkite vandens ir gerai išmaišykite bei paskaninkite medumi ir citrinos sultimis.
  4. Jei norite saldesnio gėrimo, įdėkite daugiau medaus, jei gaivesnio – citrinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis