Žiūrėkite

Tado Sedekerskio komentaras prieš rungtynes su Kauno „Žalgiriu“Tado Sedekerskio komentaras prieš rungtynes su Kauno „Žalgiriu“

Užkandžių stalui – puiki alyvuogių užtepėlė

Tikrai neprašausite pro šalį – ši užtepėlė sužavės visus!
Alyvuogių užtepėlė
Alyvuogių užtepėlė / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
  • 2 šaukštų kaparėlių,
  • skiltelių česnako,
  • 100 ml alyvuogių aliejaus,
  • šaukšto šviežiai spaustų citrinų sulčių,
  • druskos,
  • stambiai maltų juodųjų pipirų,
  • petražolių.

Kaip gaminti:

1. Į virtuvės kombainą sudėkite alyvuoges, kaparėlius ir česnaką, maišykite, kol susidarys vientisa masė.

2. Maišydami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Pagardinkite padažą citrinų sultimis, druska ir pipirais.

3. Tiekite su skrudinto batono riekelėmis papuošę petražolės lapeliu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos