Vafliai keptuvėje: paprasta, greita, skanu ir trašku!

Kai norisi vaflių, bet neturi specialios keptuvės, tai tuomet puikiai galima išsikepti paprastoje keptuvėje. Greita, paprasta, skanu ir trašku.
Keptuvėje kepti vafliai
Keptuvėje kepti vafliai / „Aurimėlio virtuvės“

Reikės:

  • 180 g cukraus;
  • 180g sviesto;
  • 230g miltų;
  • 5 kiaušinių;
  • 1 pakelio vanilinio cukraus;
  • Žiupsnelio druskos.

Gaminimas:

Į dubenį beriame cukrų, vanilinį cukrų, druską ir mušame kiaušinius. Plakame viską iki purumo. Tuomet supilame lydytą, atvėsintą sviestą. Trumpai paplakame. Dedame persijotus miltus ir palengva išmaišome tešlą.

Gautą masę pilame į konditerinį maišą. Nukerpame maišo galiuką (labai nedaug). Įkaitiname keptuvę (aš naudojau lietinių blynelių keptuvę). Į keptuvę spaudžiame tešlos, padarome tankų voratinklį. Kepame ant silpnos ugnies. Apverčiame. Truputį pakepame ir susukame į vamzdelį.

P.S. Į tešlą galima įmaišyti kakavos, ciberžolės, špinatų ar burokėlių miltelių. Gausite spalvotus vaflius.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
LEA kviečia seną katilą keisti nauju šilumos siurbliu. Pasinaudojus skiriamomis dotacijomis galima sutaupyti net iki 90 proc. šilumos siurblio kainos
Reklama
6 Juodkalnijos perlai – kurį kurortą rinksitės jūs?
Reklama
Geras regėjimas be akinių ir kontaktinių lęšių – tik 699 Eur abiems akims, operaciją atliekant Vilniaus klinikoje „Naujas regėjimas“
Reklama
Gyvenimas ant upės kranto – Nemuno vingyje iškilo 38 sklypų kvartalas „Druskininkų slėnis“