DIENOS RECEPTAS
4 asmenims. Pagaminsite per 40 min.
Produktai
500 g paukštienos, kiaulienos ar jautienos faršo; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 1 kiaušinis; 150 g sūrio; 2 konservuotų persikų puselės; 1 svogūnas.
Kaip gaminti:
1. Į mėsos faršą įmaišykite smulkintus svogūnus ir prieskonius, pasūdykite, įmuškite kiaušinį.
2. Suformuokite delno dydžio maltinukus ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite, kol apskrus.
3. Prieš baigdama kepti ant maltinukų užberkite tarkuoto sūrio ir smulkintų persikų. Dar kelias minutes pakepkite, kol sūris išsilydys.
Skanaus!
SIŪLOME IŠBANDYTI!
SOTU |
||
PIKANTIŠKA |
||
VEGETARIŠKA |
||
MAŽIAU KALORIJŲ |
||
SVEČIAMS |