„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Varškės duonelė: sukite iš jos kebabus, ruoškite sumuštinius

Nežinote, kuo pakeisti duoną sumuštiniuose? Pranešime žiniasklaidai „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė siūlo išmėginti varškės duonelę.
Duonelė
Duonelė / Shutterstock nuotr.

Porcijos: 2

Gaminimo laikas: 25 min. (5 min ruošti ir 20 min kepti)

Reikės:

  • 500 g varškės,
  • 4 kiaušinių,
  • druskos,
  • pipirų,
  • džiovintų raudonėlių,
  • česnako miltelių (nebūtina).

Gaminame:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.

  2. Varškę ir kiaušinius sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, raudonėliais ir česnakų milteliais, jei naudojate. Gerai viską išmaišykite.

  3. Supilkite mišinį ant skardos ir plonai paskirstykite po ją šaukšto nugarėle arba mentele. Kepkite 20 minučių arba kol lengvai paruduos. Palikite 5 minutėms, kad atvėstų, ir įdarykite norimais priedais: salotomis, daržovėmis, mėsa ir pan.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“