Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Varškės duonelė: sukite iš jos kebabus, ruoškite sumuštinius

Nežinote, kuo pakeisti duoną sumuštiniuose? Pranešime žiniasklaidai „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė siūlo išmėginti varškės duonelę.
Duonelė
Duonelė / Shutterstock nuotr.

Porcijos: 2

Gaminimo laikas: 25 min. (5 min ruošti ir 20 min kepti)

Reikės:

  • 500 g varškės,
  • 4 kiaušinių,
  • druskos,
  • pipirų,
  • džiovintų raudonėlių,
  • česnako miltelių (nebūtina).

Gaminame:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.

  2. Varškę ir kiaušinius sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, raudonėliais ir česnakų milteliais, jei naudojate. Gerai viską išmaišykite.

  3. Supilkite mišinį ant skardos ir plonai paskirstykite po ją šaukšto nugarėle arba mentele. Kepkite 20 minučių arba kol lengvai paruduos. Palikite 5 minutėms, kad atvėstų, ir įdarykite norimais priedais: salotomis, daržovėmis, mėsa ir pan.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas