Porcijos: 2
Gaminimo laikas: 25 min. (5 min ruošti ir 20 min kepti)
Reikės:
- 500 g varškės,
- 4 kiaušinių,
- druskos,
- pipirų,
- džiovintų raudonėlių,
- česnako miltelių (nebūtina).
Gaminame:
-
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.
-
Varškę ir kiaušinius sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, raudonėliais ir česnakų milteliais, jei naudojate. Gerai viską išmaišykite.
-
Supilkite mišinį ant skardos ir plonai paskirstykite po ją šaukšto nugarėle arba mentele. Kepkite 20 minučių arba kol lengvai paruduos. Palikite 5 minutėms, kad atvėstų, ir įdarykite norimais priedais: salotomis, daržovėmis, mėsa ir pan.
Skanaus!