Vasara ir kokosais kvepiantis varškės apkepas

Purus, lengvas, kvepiantis kokosais ir avietėmis varškės apkepas. Jį skanaujant pats metas prisiminti vasaros atostogas, kurios tikriausiai taip pat pilnos nuostabiausių kvapų - jūros, pievų, žemuogių ir dar tūkstančio kitų. Kaip pasigaminti šį skanėstą, parodys mūsų puikusis šefas Reinis.
Varškės apkepas
Varškės apkepas / 15min nuotr.

Reikės:

  • 400 g varškės,
  • 70 g manų kruopų,
  • 70 g rudojo cukraus,
  • 100 g kokosų drožlių,
  • 200 g grietinės,
  • 50 g lydyto sviesto,
  • 20 g vanilinio cukraus,
  • 3 kiaušinių,
  • šviežių aviečių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže. Skanaus!

VIDEO: Varškės apkepas, kurį papildo vienas ingredientas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų