Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasara ir kokosais kvepiantis varškės apkepas

Purus, lengvas, kvepiantis kokosais ir avietėmis varškės apkepas. Jį skanaujant pats metas prisiminti vasaros atostogas, kurios tikriausiai taip pat pilnos nuostabiausių kvapų - jūros, pievų, žemuogių ir dar tūkstančio kitų. Kaip pasigaminti šį skanėstą, parodys mūsų puikusis šefas Reinis.
Varškės apkepas
Varškės apkepas / 15min nuotr.

Reikės:

  • 400 g varškės,
  • 70 g manų kruopų,
  • 70 g rudojo cukraus,
  • 100 g kokosų drožlių,
  • 200 g grietinės,
  • 50 g lydyto sviesto,
  • 20 g vanilinio cukraus,
  • 3 kiaušinių,
  • šviežių aviečių.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže. Skanaus!

VIDEO: Varškės apkepas, kurį papildo vienas ingredientas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs