„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiniais riešutais

Veganiškas pyragas su „Inspiration“ avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais nustebins svečius ir papuoš šventinį stalą.
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškais riešutais / „Bonduelle“ nuotr.

Jums reikės:

  • 2 pakuočių „Inspiration“ avinžirnių,
  • 1/2 puodelio riešutų sviesto,
  • 1/4 avižinių dribsnių,
  • 1/2 puodelio klevų sirupo arba medaus,
  • 1.5 a.š. malto cinamono,
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto,
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių,
  • 1/4 a.š. sodos,
  • 1/4 a.š. druskos,
  • saujos graikinių riešutų,
  • cukraus ir cinamono mišinio (apibarstymui ant iškepto pyrago).


Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kepimo formą patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi.

Į maisto trintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus graikinius riešutus ir sutrinkite iki vientisos masės.

Paruoštą masę supilkite į kepimo formą.

Suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir lengvai išmaišykite.

Kepkite apie 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu (jei mėgstate) bei papuoškite riešutais. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų