Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiniais riešutais

Veganiškas pyragas su „Inspiration“ avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais nustebins svečius ir papuoš šventinį stalą.
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškas riešutais
Veganiškas pyragas su avinžirniais, cinamonu ir graikiškais riešutais / „Bonduelle“ nuotr.

Jums reikės:

  • 2 pakuočių „Inspiration“ avinžirnių,
  • 1/2 puodelio riešutų sviesto,
  • 1/4 avižinių dribsnių,
  • 1/2 puodelio klevų sirupo arba medaus,
  • 1.5 a.š. malto cinamono,
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto,
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių,
  • 1/4 a.š. sodos,
  • 1/4 a.š. druskos,
  • saujos graikinių riešutų,
  • cukraus ir cinamono mišinio (apibarstymui ant iškepto pyrago).


Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kepimo formą patepkite aliejumi arba išklokite kepimo popieriumi.

Į maisto trintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus graikinius riešutus ir sutrinkite iki vientisos masės.

Paruoštą masę supilkite į kepimo formą.

Suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir lengvai išmaišykite.

Kepkite apie 30 minučių.

Iškepusį pyragą apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu (jei mėgstate) bei papuoškite riešutais. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis