Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veganiškos Užgavėnės: sotūs ir gardūs Jurgitos blyneliai su anakardžiais ir bananais

Jei esate veganas, tai ne priežastis nešvęsti Užgavėnių. Jurgita dalinasi veganiškų blynų receptu – vien perskaičius jų sudėtį norisi kuo greičiau kepti ir ragauti! Dėkojame, kad dalinatės!
Veganiški Jurgitos blyneliai
Veganiški Jurgitos blyneliai / Jurgitos Bernotienės nuotr.

Blynams reikės:

100 g anakardžių riešutų,

300 ml vandens,

2 vnt bananų,

3 šaukštų pilno grūdo speltos miltų,

1 šaukšto gysločio luobelių.

Kremui reikės:

3 šaukštų veganiško jogurto,

1 šaukštelio mėlynių miltelių.

Kepimui:

kokoso aliejaus.

Gaminimas:

Riešutus mirkyti per naktį ar bent dvi valandas. Į smulkintuvą dėti riešutus, bananus, miltus, gysločio luobeles. Supilti vandenį ir viską sutrinti iki vientisos masės.

Blynus kepti keptuvėje su kokoso aliejumi, kol gražiai apkeps iš abiejų pusių. Kremui jogurtą sumaišyti su mėlynių milteliais.

Blynai gaunasi minkšti ir purūs, prie jų puikiai tinka šaldytos ar šviežios uogos.

Skanaus!

Dėkojame Jurgitai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas