„Vegetariškai su I.Zasimauskaite“: receptas, kaip geležies ir baltymų bombą gauti be mėsos

Ieva Zasimauskaitė vėl stoja prie savo mylimos virtuvės vairo ir šįkart į savo mitybos racioną siūlo įtraukti tofu.

Antrojoje „Vegetariškai su I.Zasimauskaite“ laidoje visiems žinoma dainininkė dalinasi dar vienu savo mėgiamu vegetarišku receptu. Šįkart ji gamina tofu su grietinėle ir špinatais.

Patiekalas nustebins ne tik skoniu – už jį neabejotinai padėkos ir jūsų kūnas, kadangi čia gausu geležies ir baltymų, kurių žmogui gyvybiškai reikia.

Pamatysite, kaip gaminamas ne tik skanus, sveikas, bet ir spalvingas maistas, kuris neabejotinai atneš pavasarišką nuotaiką.

Gaminimo procesas tikrai neprailgs su užkrečiamu I.Zasimauskaitės juoku, šokio žingsneliais ir net dainomis!

Žiūrėkite laidą:

VIDEO: Vegetariškai su I.Zasimauskaite: tofu su špinatais ir grietinėle – skaniausias geležies ir baltymų šaltinis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis