Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velykinio stalo simbolis – kepta antis su apelsinais

„Kepta antis su apelsinais – tai patiekalas, kurio neįsivaizduojame šeimos šventinio stalo“, – rašo 15min skaitytoja Laima ir dalinasi šios prabangios anties receptu.
Kepta antis su apelsinais
Kepta antis su apelsinais / 15min skaitytojo nuotr.

Patiekalui reikės:

  • 2 pakelių „Maggi idea“ ruošinio sultingiems sparneliams su medumi,
  • 4 valg. š. garstyčių,
  • 1 kg apelsinų.

Gaminimas:


Marinatui sumaišyti prieskonių ruošinį, garstyčias ir 1 apelsino sultis. Paruoštu marinatu įtrinti išvalytą, nuplautą antį ir palikti marinuotis per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.

Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų. Kepti 2:30 val. 200 laipsnių orkaitėje. Garnyrui patiekiame puselėmis pjaustytas keptas bulves, apelsinus, marinuotus pomidorus ir patisonus.

Skanaus!

Dėkojame Laimai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs