Viliojančios salotos su kriaušėmis: ypatingą skonį suteiks sūrio prisilietimas

Kriaušių ir sūrio derinys, kvapnios gražgarstės ir jų išskirtinis skonis tikrai pakylės į aukštumas.
Kriaušių salotos su sūriu
Kriaušių salotos su sūriu / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Kelių kriaušių,

saujos gražgarsčių,

100 g minkšto ožkų sūrio

saujos graikinių riešutų,

Padažui:

šlakelio alyvuogių aliejus,

šaukštelio medaus,

šaukšto citrinų sulčių,

pagal skonį druskos.

Kaip gaminti:

1. Kriaušes supjaustykite stambiomis skiltelėmis, patepkite aliejumi, išdėliokite ant grotelių ir kepkite po 1–2 min. iš abiejų pusių.

2. Lėkštėse paskirstykite saują gražgarsčių salotų, ant viršaus išdėliokite keptas kriaušes, uždėkite gabalėlį minkšto ožkų sūrio, pabarstykite graikiniais riešutais, apšlakstykite medaus ir citrinų sulčių padažu. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų