Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Viliojantis užkandis tiesiai nuo grilio – dešrelės, įvyniotos šoninėje

Paprastas būdas įprastas dešreles patiekti skanesnes ir dar kvapnesnes. Skanaukite!
Dešrelės šoninėje
Dešrelės šoninėje / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

Mėgstamų dešrelių,

vytinto kumpio arba rūkytos šoninės,

bulvių,

sviesto,

žalumynų,

druskos.

Kaip gaminti:

1. Dešreles apvyniokite vytinto kumpio arba rūkytos šoninės griežinėliais ir apkepkite virš vos rusenančių žarijų.

2. Tiekite su žarijose keptomis bulvėmis. Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite puselėmis, ant viršaus uždėkite gabalėlį sviesto, pabarstykite žalumynais ir druska, suvyniokite į foliją ir užkaskite į karštas žarijas. Kepkite apie 30 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?