Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Virtuvės įrenginys, kuriuo naudodamiesi net vaikai pasijus virtuvės šefais: su karšto oro gruzdintuve gaminsite lengvai ir sveikai

Į duris besibeldžiant naujiems mokslo metams imame planuoti maisto meniu, o labiausiai norime pasimėgauti maistingais vaikų pietumis. Technologijų bendrovė „Xiaomi“ neseniai pristatė „Smart Air Fryer 5.5 L“, kuris taps tikru virtuvės pagalbininku ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.
„XIaomi Air Fryer“
„XIaomi Air Fryer“ / „Xiaomi“ nuotr.

Itin paprastu naudojimu pasižyminti karšto oro gruzdintuvė užtikrins, jog po pamokų grįžę vaikai galės lengvai pasigaminti ar pasišildyti jūsų paruoštus pietus, kurie bus maistingi ir švieži.

Paprasta naudotis net vaikams

„Xiaomi Smart Air Fryer 5.5 L“ sukurta siekiant užtikrinti paprastą ir saugią naudojimosi patirtį, todėl tai puikus įrenginys, kuriuo gali naudotis ir mokyklinio amžiaus vaikai. Lengvas valdymas ir įvairios kepimo parinktys leidžia vaikams drąsiai ruošti mėgstamus patiekalus su minimalia priežiūra.

Be to, karšto oro gruzdintuvė turi planavimo funkciją, kuri leis skaniu maistu mėgautis nelaukiant, kol jis iškeps. Pavyzdžiui, galite paruošti ingridientus vaikų pietums ir nustatyti, kad jie būtų ruošiami vėliau. Vaikams parėjus iš mokyklos beliks maistą iš gruzdintuvės perkelti į lėkštę ir mėgautis skaniais pietumis.

„Xiaomi“ nuotr./„XIaomi Air Fryer“
„Xiaomi“ nuotr./„XIaomi Air Fryer“

Sveikesnis būdas mėgautis mėgstamais patiekalais

Įtikinti vaikus rinktis sveikesnį maistą – gali būti tikras iššūkis. Tačiau naudodami karšto oro gruzdintuvę galite lengvai rasti alternatyvą. Su „Xiaomi“ įrenginiu tėvai gali gerai jaustis dėl vaikų gaminamų patiekalų, nes žinosite, kad jie ir maistingi, ir skanūs.

Vienas iš didžiausių įrenginio privalumų – galimybė sukurti traškius ir skanius patiekalus naudojant gerokai mažiau aliejaus nei gaminant kitais kepimo būdais. Tai reiškia, kad vaikai gali mėgautis sveikesnėmis mėgstamų užkandžių – bulvyčių, vištienos kepsnelių ar sūrio lazdelių – versijomis. Skonis tikrai nebus prastenis nei gaminant įprastais būdais.

Užtikrintas vaikų saugumas virtuvėje

Saugumas – vienas iš svarbiausių prioritetų, kai kalbame apie vaikus, besisukiojančius virtuvėje. Tačiau „Xiaomi Smart Air Fryer 5.5 L“ yra saugi naudotis vaikams, kadangi turi nuo karščio saugančią lietimo išorę ir automatinio išsijungimo funkciją, todėl vaikai įrenginiu naudosis be rizikos nudegti. Be to, karšto oro gruzdintuvės pasižymi itin paprasta priežiūra. Gaminant maistą naudojantis šiuo įrenginiu nereikės plauti krūvos indų. Užteks išplauti tik gruzdintuvės stalčiuką, o jeigu naudosite kepimo popierių – nereikės plauti ir jo.

Skatinkime vaikų savarankiškumą

Naudodami karšto oro gruzdintuvę galite prisidėti ir prie vaikų savarankiškumo skatinimo. Mokydamiesi gaminti maistą, jie lavins svarbius gyvenimo įgūdžius ir įgys pasitikėjimo savo jėgomis. Leisdami pietus pasigaminti patiems parodysite pasitikėjimą savo vaikais, o tai gali būti svarbu tolimesniame jų gyvenime. Dėl įrenginio universalumo vaikai gali išbandyti daugybę receptų – nuo paprastų užkandžių iki sudėtingesnių patiekalų – ir mėgautis savo patiekalų gaminimo procesu.

„Xiaomi“ nuotr./„XIaomi Air Fryer“
„Xiaomi“ nuotr./„XIaomi Air Fryer“

Be to, šis įrenginys leidžia ne tik kepti įvairius maisto produktus. Karšto oro gruzdintuvės gali būti alternatyva griliui, orkaitei ar mikrobangų krosnelei. Galiausiai, jas labai paprasta valdyti – įjungti ir išjungti, reguliuoti temperatūrą ir kepimo laiką – nuotoliniu būdu, net ir naudojantis mobiliuoju telefonu ir įdiegta programėle „Mi Home“/„Xiaomi Home“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas