Jums reikės:
- 3 vištų krūtinėlių gabalų,
- pluoštelio šviežių špinatų,
- 100 g mocarelos,
- 100 g fermentinio sūrio,
- 2 šaukštų majonezo,
- pagal skonį druskos ir pipirų,
- aliejaus kepti.
Kaip gaminti:
1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 ° C.
2. Vištienos gabalėlius nuplaukite, nusausinkite ir apibarstykite druska bei pipirais.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apskrudinkite iš abiejų pusių po 2–3 minutes.
4. Atskirai sutarkuokite mocarelą ir fermentinį sūrį.
5. Špinatus perliekite verdančiu vandeniu ir nuvarvinkite. Juos sumaišykite su majonezu ir mocarela.
6. Skardą ištieskite kepimo popieriumi, pašlakstykite aliejaus.
7. Sudėkite vištienos kepsnelius, juos aptepkite mocarelos ir špinatų mišinio, ant viršaus berkite fermentinio sūrio.
8. Kepkite apie pusvalandį.