Vištienos ir salierų kepsneliai – apsilaižysit pirštus

Kaip pakardinti įprastus ir gal jau kiek pabodusius kotletus? Vienas ingredientas suteiks jiems ypatingo skonio. Ir stebėsitės, ir tikrai kartosite. Tai – salieras.
Kotletai
Kotletai / Shutterstock nuotr.

Ingredientai

  • 1 kg vištienos filė;
  • 0,5 kg salierų šaknų;
  • 200 g tarkuoto sūrio;
  • 1/2 arbatinio š. maltų juodųjų pipirų;
  • 1/3 arbatinio š. druskos;
  • 2 kiaušiniai;
  • miltų;
  • alyvuogių aliejaus.

Gaminimas

Nulupkite salierų šaknis ir sutarkuokite. Vištienos filė supjaustykite labai mažais gabaliukais. Sumaišykite vištienos filė, tarkuotas salierų šaknis, maltus juoduosius pipirus, druską, kiaušinius ir sūrį, o tada gaminkite kotletus.

Apvoliokite juos miltuose ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite vis apversdami kol apskrus – apie 10-12 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis