Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vištienos ir salierų kepsneliai – apsilaižysit pirštus

Kaip pakardinti įprastus ir gal jau kiek pabodusius kotletus? Vienas ingredientas suteiks jiems ypatingo skonio. Ir stebėsitės, ir tikrai kartosite. Tai – salieras.
Kotletai
Kotletai / Shutterstock nuotr.

Ingredientai

  • 1 kg vištienos filė;
  • 0,5 kg salierų šaknų;
  • 200 g tarkuoto sūrio;
  • 1/2 arbatinio š. maltų juodųjų pipirų;
  • 1/3 arbatinio š. druskos;
  • 2 kiaušiniai;
  • miltų;
  • alyvuogių aliejaus.

Gaminimas

Nulupkite salierų šaknis ir sutarkuokite. Vištienos filė supjaustykite labai mažais gabaliukais. Sumaišykite vištienos filė, tarkuotas salierų šaknis, maltus juoduosius pipirus, druską, kiaušinius ir sūrį, o tada gaminkite kotletus.

Apvoliokite juos miltuose ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepkite vis apversdami kol apskrus – apie 10-12 min. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?