„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Vištienos su kariu sriuba: soti ir spalvinga

Šiek tiek pikantiška, gardi ir spalvinga sriuba jūsų stalui!
Vištienos su kariu sriuba
Vištienos su kariu sriuba / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

3 morkų,

4 svogūnų,

5–6 puodelių vištienos sultinio,

2 šaukštų alyvuogių aliejaus,

pagal skonį pipirų ir druskos,

šaukštelio kario,

100 g šviežių plačių makaronų,

keli šaukštai pikantiško saldžiarūgščio padažo su daržovėmis.

Kaip gaminti:

1. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Kai jie pagels ir pakvips, ten pat suberkite morkas.

2. Viską pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol morkos pagels.

3. Į patroškintą masę supilkite vištienos sultinį ir viską kaitinkite dar 5 minutes.

4. Sumeskite šviežius makaronus, padidinkite ugnį ir virkite, kiek nurodyta ant pakuotės.

5. Kai makaronai išvirs, suberkite karį, sumažinkite ugnį ir viską dar šiek tiek pakaitinkite.

6. Galiausiai sriubą išsukite elektriniu plakikliu ir išpilstykite į lėkštes. Tiekite su šaukšteliu pikantiško pagardo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“