Jums reikės:
3 morkų,
4 svogūnų,
5–6 puodelių vištienos sultinio,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
pagal skonį pipirų ir druskos,
šaukštelio kario,
100 g šviežių plačių makaronų,
keli šaukštai pikantiško saldžiarūgščio padažo su daržovėmis.
Kaip gaminti:
1. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Kai jie pagels ir pakvips, ten pat suberkite morkas.
2. Viską pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol morkos pagels.
3. Į patroškintą masę supilkite vištienos sultinį ir viską kaitinkite dar 5 minutes.
4. Sumeskite šviežius makaronus, padidinkite ugnį ir virkite, kiek nurodyta ant pakuotės.
5. Kai makaronai išvirs, suberkite karį, sumažinkite ugnį ir viską dar šiek tiek pakaitinkite.
6. Galiausiai sriubą išsukite elektriniu plakikliu ir išpilstykite į lėkštes. Tiekite su šaukšteliu pikantiško pagardo.