Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: užkandis iš Karibų

Anot antraščių, į Lietuvą plūstelės paskutinė šios vasaros karščio banga. Jei tai tiesa, tai kurį laiką gyvensime tarsi Karibuose. Daug karščio ir mažai noro ką nors daryti. Turbūt tokiomis aplinkybėmis Karibuose ir buvo sugalvotas šis užkandis.
Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas užkandis
Vytaras Radzevičius ir jo ruoštas užkandis / Autoriaus, Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laiko jam pagaminti nereikia (jei visi produktai po ranka). Net žmogus, nemokantis nulupti virto kiaušinio, lengvai pagamins šį patiekalą.

O ir netikėtiems svečiams jis labai tinkamas. Geriausia vartoti atšaldytą, įsitaisius gulte ir su akiniais nuo saulės.

1 valgytojui reikės:

  • pusės greipfruto;
  • žiupsnio virtų nedidelių krevečių;
  • šaukšto grietinės;
  • šaukštelio majonezo.

Gaminimas:

Iš pusės greipfruto išskobkite minkštimą. Išrinkite sėklas, nuimkite žievelę (ji karti) ir susmulkinkite. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite ir sudėkite atgal į greipfruto žievę.

Jei reikia – atšaldykite.

Autoriaus nuotr./Užkandis iš Karibų
Autoriaus nuotr./Užkandis iš Karibų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų