Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Ypatingasis savaitgalio valgiaraštis

Juk visi savaitgaliai ypatingi ar ne? Atsipučiame nuo darbų, galime daugiau laiko skirti sau ir šeimai, pabendrauti su draugais ar nuveikti ką nors smagaus. Gerą dieną verta pradėti skaniais patiekalais...
Kiauliena toskanietiškai
Kiauliena toskanietiškai / Autorės nuotr.

DIENOS RECEPTAS

Kiauliena toskanietiškai

4 asmenims. Pagaminsite per 30 min.

 

Produktai

10 valg. š. balazminio acto; 2 skiltelės česnako; 400 g kiaulienos; 125 ml vištienos sultinys; 4 valg. š. kvietinių miltų; 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; 400 g pomidorų; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 150 g pievagrybių.


Kaip gaminti

1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

2. Kiaulienos gabaliukus pavoliokite miltų mišinyje ir apkepkite alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po keletą minučių.

3. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinkite česnakus ir supilkite actą bei sultinį. Suberkite smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinkite.

4. Tada vėl suberkite kiaulienos gabalus ir dar patroškinkite keletą minučių.

 

SIŪLOME IŠBANDYTI!

SALOTOS

Mariaus Žičiaus nuotr./Salotos su kepta mocarela
Mariaus Žičiaus nuotr./Salotos su mocarela

Salotos su kepta mocarela

Vaidos nuotr./Viatienos salotos
Vaidos nuotr./Vištienos salotos

Salotos su vištiena

Astos nuotr./Pikantiakos salotos
Astos nuotr./Pikantiškos salotos

Pikantiškos salotos

 

SRIUBOS

Mariaus Žičiaus nuotr./Žaliųjų žirnelių sriuba su mėtomis
Mariaus Žičiaus nuotr./Žaliųjų žirnelių sriuba su mėtomis

Žaliųjų žirnelių sriuba su mėtomis

Fotolia nuotr./Kreminė sriuba
Fotolia nuotr./Kreminė sriuba

Kreminė sriuba

Fotolia nuotr./Gruziniaka charčio sriuba
Fotolia nuotr./Gruziniška charčio sriuba

Gruziniška charčio sriuba

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

zaidziamevirtuve.blogspot.com nuotr./Plovas su jautiena ir daigintais avinžirniais
zaidziamevirtuve.blogspot.com nuotr./Plovas su jautiena

Plovas su jautiena ir daigintais avinžirniais

Autorės nuotr./`anchajaus ragu
Autorės nuotr./Šanchajaus ragu

Šanchajaus ragu

Autorės nuotr./Užkepėlė su krabų lazdelėmis ir alyvuogėmis
Autorės nuotr./Užkepėlė su krabų lazdelėmis

Užkepėlė su krabų lazdelėmis ir alyvuogėmis

 

DESERTAI

Autorės nuotr./Ryžių, ledų ir braakių gardumynas
Autorės nuotr./Ryžių, ledų ir braškių gardumynas

Ryžių, ledų ir braškių gardumynas

Autorės nuotr./Damų desertas
Autorės nuotr./Damų desertas

Damų desertas

Autorės nuotr./Juodieji duonos triufeliai Ugnikalniai
Autorės nuotr./Juodieji duonos triufeliai

Juodieji duonos triufeliai „Ugnikalniai“

 

SVEČIAMS

Mariaus Žičiaus nuotr./Pyragėliai su apinatų ir įvairių rūaių sūrio įdaru
Mariaus Žičiaus nuotr./Pyragėliai su įdaru

Pyragėliai su špinatų ir įvairių rūšių sūrio įdaru

Fotolia nuotr./Stintos tealoje
Fotolia nuotr./Stintos tešloje

Stintos tešloje

Fotolia nuotr./Mini užkandėlės
Fotolia nuotr./Mini užkandėlės

Mini užkandėlės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos