Kiekis: 4 porcijos
Kalorijos: 99 kcal
Paruošimo laikas: 15 min.
Ingredientai:
- Garuose ruoštos žaliosios pjaustytos šparaginės pupelės, 400 g, 1,5 pakuotės
- Pomidorai – 3 vnt.
- Česnakai – 1 skiltelė
- Maltas imbieras – 2 arbat. šaukšt.
- Čili pipiras – 1 vnt.
- Kmynai – 1 arbat. šaukšt.
- Cukrus – 1/2 valg. šaukšto
- Druska – pagal skonį
Paruošimo būdas
- Pavirkite pupeles verdančiame vandenyje 5–6 min. Vandenį nupilkite, apdžiovinkite pupeles ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol atvės. Įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite užpilą.
- Pomidorus, susmulkintus česnakus, imbierą, čili pipirus, kmynus, druską, cukrų suplakite trintuvu.
- Pupeles sumaišykite su padažu, atšaldykite ir patiekite.
Rekomendacijos:
Žaliųjų šparaginių pupelių „Bonduelle“ galiukai jau apipjaustyti. Jūs sutaupysite laiko!