Žaliosios pupelės su indišku pagardu

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Žaliosios pupelės su indišku užgardu
Žaliosios pupelės su indišku užgardu / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 99 kcal

Paruošimo laikas: 15 min.

Ingredientai:

  • Garuose ruoštos žaliosios pjaustytos šparaginės pupelės, 400 g, 1,5 pakuotės
  • Pomidorai – 3 vnt.
  • Česnakai – 1 skiltelė
  • Maltas imbieras – 2 arbat. šaukšt.
  • Čili pipiras – 1 vnt.
  • Kmynai – 1 arbat. šaukšt.
  • Cukrus – 1/2 valg. šaukšto
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Pavirkite pupeles verdančiame vandenyje 5–6 min. Vandenį nupilkite, apdžiovinkite pupeles ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol atvės. Įdėkite į šaldytuvą, kol ruošite užpilą.
  2. Pomidorus, susmulkintus česnakus, imbierą, čili pipirus, kmynus, druską, cukrų suplakite trintuvu.
  3. Pupeles sumaišykite su padažu, atšaldykite ir patiekite.

Rekomendacijos:

Žaliųjų šparaginių pupelių „Bonduelle“ galiukai jau apipjaustyti. Jūs sutaupysite laiko!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų