Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaliųjų žirnelių sriuba su krabų mėsa

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Žaliųjų žirnelių sriuba su krabų mėsa
Žaliųjų žirnelių sriuba su krabų mėsa / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 120 kcal

Paruošimo laikas: 30 min.

Ingredientai:

  • Žalieji žirneliai, 400g 1 pakuotė
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Saliero šaknys – 1/3 vnt.
  • Krabo mėsa – 200 g
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai
  • Mėta – 2 šakelės
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Smulkiai supjaustytą svogūną ir tarkuotą saliero šaknį pakepkite puode, įpildami alyvuogių aliejaus.
  2. Sudėkite kubeliais pjaustytą bulvę ir žiedinį kopūstą, įpilkite vandens 1-2 cm virš daržovių. Virti 10-15 min. Įdėti šaldytus žirnelius. Jeigu reikia, įpilti dar vandens, virti iki kol išvirs bulvės. Susmilkinti sriubą trintuvu.
  3. Susmulkinkite krabų mėsą šiaudeliais.
  4. Sriubą pilstome į lekštes, per vidurį papuošiame smulkinta krabų mėsa, mėtų lapeliais ir alyvuogių aliejumi.

Rekomendacijos:

Patiekalui paruošti galima naudoti tiek šaldytą, tiek konservuotą krabų mėsą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs