Jums reikės:
žiedinio kopūsto,
svogūno,
didelės morkos,
skiltelės česnako,
paprikos,
šaukšto aliejaus,
2 šaukštelių maltos rūkytos paprikos,
1/4 šaukštelio druskos,
400 g maltos mėsos,
½ stiklinės vandens (arba sultinio).
Kaip gaminti:
1. Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir suberkite į virtuvinį kombainą. Susmulkinkite.
2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais, taip pat susmulkinkite išvalytą papriką. Morką nuskuskite ir sutarkuokite stambia trintuve.
3. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir suberkite svogūnus, paprikas, morkas. Kepinkite, kol daržovės suminkštės.
4. Sukrėskite maltą mėsą ir kaitinkite. Kai mėsa sušoks į mažus gabaliukus, į masę įspauskite česnako skiltelę, suberkite maltą papriką, druską ir žiedinio kopūsto trupinius.
5. Įpilkite vandens arba sultinio ir troškinkite, kol susigers skystis (apie 7 min.) Tiekite iš karto.