Antrus metus iš eilės geriausiu restoranu šalyje pripažįstamas tas pats restoranas. Tačiau, susumavus Gero maisto akademijos balsus, šįmet „Džiaugsmas“ pergalę iškovojo kur kas labiau užtikrintai nei pernai ir greičiausiai neatsitiktinai: „Praėjusiais metais įvertinimas buvo gana netikėtas, o šiemet jaučiuosi tvirtai dėl to, ką darau. Jei dabar būtume pirmi, patikėčiau“, – dar iki apdovanojimų, nežinodamas apie aukščiausią įvertinimą, kalbėjo restorano šefas Martynas Praškevičius.
Ruošdama šį „Gero skonio“ numerį žurnalo komanda susitiko su trimis žinomais Lietuvos virtuvės meistrais, garsėjančiais vietinių produktų puoselėjimu, ir paprašė jų pasidalyti savo vasaros atradimais.
Rezultatas – trys skirtingi požiūrio kampai: šių metų geriausio Lietuvos restorano „Džiaugsmas“ siela Martynas Praškevičius kviečia tyrinėti turgų ir susipažinti su ūkininkais, Tomas Rimydis į vasarą žvelgia istoriniu rakursu, o Matas Paulinas eksperimentuoja miškuose ir daržuose. Vis dėlto, kad ir kokie nevienodi bebūtų pašnekovai, visus juos vienija labai ryški emocija – entuziazmas gaminti, sulaukus paties turtingiausio, gamtos gėrybėmis trykštančio sezono. Žurnalo puslapiuose šie profesionalai dalijasi mintimis apie darbą virtuvėje bei su malonumu „Gero skonio“ skaitytojams pateikia įspūdingų patiekalų receptų vasaros stalui.
Kasmet, sulaukusi šiltojo sezono, žurnalo komanda keliauja po Lietuvą, lankosi geriausiuose šalies viešbučiuose bei restoranuose ir vasariniame žurnalo „Geras skonis“ numeryje pristato rekomenduojamas aplankyti unikalias vietas. Šįsyk jau tradicine tapusią vasaros rubriką pradeda straipsnis apie gastronominį turizmą Lietuvoje, kuriame skaitytojai sužinos daug įdomių faktų, priversiančių didžiuotis savo šalimi ir jos kulinarijos kultūra.
Kelionė pradedama Vilniuje, sukamas ratą pro Trakus į Prienus, Birštoną, Anykščius, neaplenkiami Šiauliai ir odisėja baigiama Žemaitijoje, pajūryje.