Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 25

Bėgiojimo sezonui artėjant – kaip pasirinkti tinkamus bėgimo batelius

Jei jūs bėgiojate, jūs – bėgikas. O jei esate bėgikas, ypač toks, kuris per pastaruosius metus šiai veiklai ėmė skirti daugiau dėmesio, yra didelė tikimybė, kad jums jau atėjo laikas įsigyti naujus bėgimo batelius.
Sportininkai
Sportininkai / 123RF.com nuotr.

„Mums svarbiausia, kad jūs judate – tai puiku, – sako Niujorke esančios bėgimui skirtų sportbačių parduotuvės „Brooklyn Running Co.“ vadovė Kate Reese. – Bet jei jaučiate, kad pasiekti užsibrėžtų rezultatų darosi vis sunkiau, nauja avalynės gali padėti.“

Gera naujiena? Net jei metų metus nekeitėte sportbačių, greičiausiai jums nereikia naujausios anglies pluošto technologijos ar madingiausio naujo modelio. Jums tereikia gerų patarimų, kaip išsirinkti tinkamiausius sportinius batelius.

Pirmiausia apžiūrėkite savo dabartinių sportbačių padus

Iš pradžių pažiūrėkite, ką turėjote iki šiol. Ar bėgiodami avite senų sportbačių porą? Batelius, kuriuos įsigijote prieš daugelį metų, o gal atvirkščiai – tokius, kuriuos spontaniškai nusipirkote prieš keletą mėnesių? Kaip manote, kiek kilometrų nubėgote per pastaruosius keletą mėnesių? Ar pastaruoju metu jus ėmė kamuoti skausmai, kurių anksčiau nejusdavote?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas