Ką savo svečiams paruošė Drakula? Įspūdingai siaubingą atmosferą, pačiuose baisiausiuose sapnuose apsilankančias šmėklas, kraują stingdančius vaiduoklius ir daug šiurpulį keliančio maisto – vorų kojelių, raganų pirštelių ir rūkytų šikšnosparnių.
Vaiduoklių puota jau čia pat, tad suskubkite matuotis pačių baisiausių personažų kostiumus, traukite iš dėžių makiažo priemones – tai vienintelis vakarėlis metuose, kai dažų ant veido nebūna per daug. O pomidorų padažo indelis, apdairiai paslėptas užantyje ir laiku ištrėkštas kam nors ant skruosto, gali sukurti pačią tinkamiausią tokiam renginiui nuotaiką.
„Ar išdrįsiteeeeeeeee?“,- vaiduokliškai kvatojasi Drakula, pašiaušdamas visus plaukelius ant kūno. Jeigu pakaks drąsos, ateikite – spalio 31 d. 20 val. Šį vakarą nustos galioti galioti visi laiko dėsniai, o dangun kils susimaišę gyvųjų ir dvasių pasauliai, lydimi pašėlusių ritmų ir šokių iki paryčių.
Kas linksmins? Siautulingai ir trankiai provokuos DJ E-Roott, o balkaniškus ritmus trepsėti kvies šokių grupė „Magnolija“. Sako, netgi pamokys nemokančius ir padrąsins bijančius.
Drakulos žiburėlyje vytintus kumpius, alyvuoges ir austres patieks „Gurmano sapnas“, keptą duoną ir užkandžius – „Borsch‘t“, sušius – „Sushi out“, tikras Neapolio picas – „Pizza del Gatto“, autentišką graikišką maistą – „Kalimera LT“, keptas vištas – „Peri Peri Benedikto turgus“, kinų maistą – „Eat more chinese“, meksikietiškus patiekalus – „Mr.Fox“. „Mėsos Broliai“ gamins Pork belly, rūkys šonkauliukus, patieks degustacijai dešrainius ir naminį specialiai pagamintą barbekiu padažą. Kad kepsniukai lengviau eitų, „Tėviškės skonis“ priraugė gardžių daržovių. Nuotaiką su dangiškais saldumynais kels – „Elen bakery“ ir „Vaišė“. „Piestro“ ne tik gamins puikią kavą ir jos kokteilius, bet ir kraują kaitins aštriaisiais Mastero, Porco Rosso ir Porco Fumoso pyragais. Ugnį užgesinti padės švelnusis moliūgų ir maskarponės sūrio skanėstas. Netrūks ir gėrimų, kuriais pasirūpins „Wine&Smile” bei „Maukas”.