Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 25

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 eurų

Ar įmanoma per Kalėdas išvengti itin didelių išlaidų ir rasti išmanią dovaną už mažiau nei 100 eurų? „Bitės Profai“ atsako – tikrai taip, ir nebūtina susitaikyti su prasta kokybe. Pateikiame TOP 5 dovanas už mažiau nei 100 eurų.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų / Pexels nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame su pranešimo turiniu susipažinti lengviau:

  • „Huawei Freebuds 4i“ – pigiausios triukšmą slopinančios belaidės ausinės;
  • „JBL Go 3“ kelioninė kolonėlė, kuriai beveik nereikia vietos;
  • „Xiaomi Mi Band 6“ – stebi, skaičiuoja ir nereikalauja įkrovimo;
  • „Samsung 25W 20000 mAh“ išorinė baterija – paprasta ir be galo talpi;
  • „Samsung Trio“ – kai atsibosta ieškoti pakrovėjų.

Daugiau apie rekomenduojamas geriausias kalėdines dovanas iki 100 Eurų sužinokite toliau skaitydami šį straipsnį.

„Paradoksalu tai, jog dažnai žmones labiausiai nudžiugina ne patys brangiausi, bet būtent pigesni įrenginiai. Jų funkcijos dažnai ribotos, užtai aiškiai apibrėžtos. Pavyzdžiui, belaidis pakrovėjas turi tik vieną paskirtį, dėl to jį lengva pradėti naudoti, jis veikia patikimai ir nekelia vartotojui jokių klausimų. Daugybė žmonių iš įrenginių ir reikalauja būtent to“, – sako „Bitės Profas“ Martynas Vrubliauskas.

Pateikiame TOP 5 dovanas, kurios kainuos mažiau nei 100 eurų.

„Huawei Freebuds 4i“ – belaidės ausinės su triukšmo slopinimu

VIDEO: HUAWEI FreeBuds 4i – Active Noise Cancellation

Naujausias laiptelis belaidžių ausinių evoliucijoje yra triukšmo slopinimas. „Huawei Freebuds 4i“ yra gerokai pigesnės už dalį konkurentų, tačiau taip pat gali pasigirti triukšmo slopinimo technologija.

„Ausinukai ne tik atrodo dailiai, bet dėl itin mažo svorio nevargina ausų. Nepaisant to, jose telpa specialūs jutikliai, kurie mažina aplinkos triukšmą, tad net lėktuve ar traukinyje muzikos galite klausyti lyg būtumėte miegamajame. Jei norite susikalbėti su aplinkiniais, tereikia perjungti ausines į „Dėmesingumo“ režimą ir greta kalbančių žodžius kaip tik girdėsite aiškiai bei garsiai“, – pabrėžia „Bitės Profas“.

Nors belaidžių tarpe „Huawei Freebuds 4i“ ir yra vienos prieinamiausių, jos tiek savo išvaizda, tiek techninėmis savybėmis puikios.

Norėdami įsigyti „Huawei Freebuds 4i“ spauskite čia.

„JBL Go 3“ kolonėlė – mažytė, bet galinga

VIDEO: JBL | GO 3 | Portable Waterproof Speaker

Ši garsiojo gamintojo „JBL“ kolonėlė yra labai kompaktiška, tačiau savo dydžiui tikrai galinga. Kolonėlė atkuria stebėtinai platų garsų diapazoną, į kurį įeina aštrūs bei žemi dažniai.

„Šešių skirtingų spalvų modelius turinti kolonėlė maža ir ryški, tačiau kartu lengvai sutalpinama beveik bet kur, nes yra vos didesnė už išmanųjį telefoną. Kadangi „JBL Go 3“ atspari vandeniui ir dulkėms, ją su savimi galima pasiimti tiek į kitą kambarį, tiek į kelionę per pusę pasaulio. Nors nėra tokia galinga kaip kitos „JBL“ kolonėlės, idealiai tiks tiems, kurie ir nenori rengti didelių vakarėlių, o paprasčiausiai mėgsta muziką pasiimti drauge“, – aiškina M.Vrubliauskas.

Norėdami įsigyti „JBL Go 3“ spauskite čia.

„Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė visiems gyvenimo atvejams

VIDEO: Mi Smart Band 6: One Step Ahead!

Išmaniąją apyrankę galima drąsiai rekomenduoti kiekvienam, kas nori pagerinti gyvenimo kokybę beveik be pastangų. „Xiaomi Mi Band 6“ ne tik seka atliekamus žingsnius, bet ir miego kokybę, deguonies kiekį kraujyje, streso lygį ir daugybę kitų parametrų. Su ja beveik natūraliai imi laikytis sveikesnių įpročių.

„Visas naujausios „Xiaomi“ apyrankės priekis išnaudojamas „AMOLED“ ekranui, kuris sukurtas taip, jog puikiai matytųsi ir itin šviesioje aplinkoje. Ekrane vartotojas gali išvysti ne tik informaciją apie save, bet ir gautas žinutes. Be to, apyrankė atspari vandeniui, o vos kelių valandų pakrovimo pakanka net iki dviejų savaičių nešiojimo. Tai puikus įrenginys tiems, kurie nori svarbiausią informaciją matyti netraukdami iš kišenės telefono, ir neketina apyrankės priežiūrai skirti daug laiko“, – sako „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Band 6“ spauskite čia.

„Samsung 25W 20000 mAh“ išorinė baterija – pamirškite el. lizdų medžioklę

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų

Kuo daugiau aplinkui išmanių įrenginių, tuo daugiau rūpinimosi jų pakrovimu. Jei vakare prie laido tenka prijungti ne tik telefoną, bet ir laikrodį, apyrankę ar ausines, nieko nuostabaus, kad kartais dalis jų pasimiršta. Tam naudojamos išorinės baterijos, o „Samsung 25W 20000mAh“ yra viena geriausių rinkoje.

„Iš kitų nešiojamų išorinių baterijų ši išsiskiria milžiniška, net 20000 mAh talpa. Kuriam laikui tokios talpos prireiks priklauso nuo įrenginių specifikos, tačiau tikėtina, jog telefoną pilnai įtrauksite tikrai ne kartą ir ne du. Be to, kadangi naudojama 25W įkrovimo galia, įrenginiai pasikraus tokiu pat greičiu kaip iš elektros lizdo. Dalis įrenginių tokios krovimo galios netgi nepalaiko, juos baterija automatiškai krauna lėčiau“, – aiškina M.Vrubliauskas.

„Samsung 25W 20000mAh“ bus ideali dovana tiems, kurie nuolat pamiršta įrenginius įkrauti arba paprasčiausiai gyvena tokiu ritmu, kai pakrovimo gali prireikti ir kelyje, kur elektros lizdo nėra. Išorinė baterija neužima daug vietos ir nėra sunki, tačiau jos nauda didžiulė.

Kartais paprasta, bet praktiška dovana kasdien sutaupo aibes laiko arba padeda atsipalaiduoti po darbų. Taigi brangiausios dovanos toli gražu ne visuomet džiugina labiausiai. Dėl šios priežasties, „Bitės Profai“ dalinasi penkiomis geriausiomis kalėdinių dovanų idėjomis iki 30 eurų.

Norėdami įsigyti „Samsung 25W 20000mAh“ spauskite čia.

„Samsung Trio“ – vienas belaidis įkroviklis visiems įrenginiams

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 100 Eurų

Jei keliui nėra geresnio krovimo pagalbininko už išorines baterijas, tai namuose gelbėja belaidžiai pakrovėjai. Jų tikslas kiek kitoks – jie laikomi vienoje vietoje ir leidžia be jokių laidų pakrauti visus turimus įrenginius juos paliekant šalia. Vadinasi, daugiau jokių skirtingų pakrovėjų – tik viena tam skirta stotelė.

„Vienu metu su „Samsung Trio“ galima krauti net tris įrenginius: telefoną, belaides ausines, išmanųjį laikrodį ir kita. Išvis įrenginį sudaro šešios krovimo ritės, tad net nereikia telefono ar laikrodžio padėti itin tiksliai – jie vis tiek krausis. Įkroviklis yra sąlyginai paprastas išradimas, tačiau susidomėjimas juo vis auga, nes žmonės nori išlaisvinti namus nuo laidų ir apie įkrovimą galvoti dar rečiau“, – pastebi „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Samsung Trio“ spauskite čia.

Taigi, kalėdinės dovanos neprivalo kainuoti brangiai – kartais smagu gauti keletą mažyčių dovanų, kurios nepakeis gyvenimo, bet leis smagiai praleisti laiką. „Bitės Profai“ rekomenduoja TOP 5 dovanas, kurios kainuos mažiau nei 50 eurų ir vis tiek nudžiugins.

Taip pat, jei norite artimajam nupirkti kai ką tikrai ypatingo, peržiūrėkite „Bitės Profų“ rekomenduojamos TOP 5 dovanas iki 200 eurų vertės.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas