Daugiau straipsnių

Dosnios Kalėdos: kaip prabangiai dovanai ilgai taupytus pinigus išleisti teisingai?

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Kalėdos yra tas metas, kai pačius brangiausius žmones norisi nustebinti vertingomis, išsvajotomis dovanomis. Kartais tos dovanos gali būti ir nepigios, ypač, jei kalba pasisuka apie elektroninius įrenginius. Pasak Arnoldo Lukošiaus, „Tele2“ Inovacijų eksperto, svarbiausia yra gerai pasidomėti skirtingomis įrenginių specifikacijomis ir ieškoti būdų sutaupyti – kalėdiniu laikotarpiu net ir ypač aukštos klasės daiktus galima įsigyti pigiau.

Asociatyvi nuotr.

„Dovanoti prabangias dovanas kitiems sau tikrai gali leisti ne kiekvienas. Tad jei jau ryžtatės tokiai dovanai, geriausia dairytis į kruopščiai atrinktus ir profesionalų patikrintus įrenginius. Palanku tai, kad kalėdiniu laikotarpiu kai kurios aukštos klasės išmaniuosius telefonus ar nešiojamuosius kompiuterius galima įsigyti pigiau“, – sako A.Lukošius.

Pasak jo, mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ siūlo specialius kalėdinius pasiūlymus „premium“ klasės įrenginiams – specialias kainas nešiojamiesiems kompiuteriams, juos perkant kartu su 5G namų interneto planu metams, taip pat išmaniesiems telefonams, juos įsigyjant su sutartimi. A.Lukošius dalijasi keliomis tokių įrenginių rekomendacijomis.

„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy A54“
„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy A54“

„Samsung Galaxy A54“. Išmanusis išsiskiria aukšta kokybe ir dideliu našumu, kurį užtikrina galingas procesorius. Dėl didelės raiškos ekrano ryškiu vaizdu ir matomumu lauke galima mėgautis net apšvietus saulei. Telefonas pasižymi itin talpia baterija, todėl neiškraus net juo naudojantis visą dieną. Be to, įrenginyje įmontuotos aukštos kokybės kameros, kurios leis užfiksuoti ryškius vaizdus tiek darant asmenukes, tiek aplinkos nuotraukas ar vaizdo įrašus.

„Tele2“ nuotr./„HP Laptop 17-cp2011ny“
„Tele2“ nuotr./„HP Laptop 17-cp2011ny“

„HP Laptop 17-cp2011ny“. Tai universalus ir patikimas nešiojamasis kompiuteris, sukurtas kasdienėms užduotims atlikti, kurio 17,3 colių ekranas suteikia daug erdvės darbui ir pramogoms. Be to, kompiuteris aprūpintas galingu procesoriumi, todėl užtikrina sklandų kelių užduočių atlikimą vienu metu.

„Tele2“ nuotr./„Lenovo LOQ 15IRH8”
„Tele2“ nuotr./„Lenovo LOQ 15IRH8”

„Lenovo LOQ 15IRH8”. Šį kompiuterį ypač pamėgo vaizdo žaidimų gerbėjai. Šis įrenginys patogus tuo, kad jame įmontuota pilno dydžio klaviatūra, o baterija visiškai įkraunama vos per kiek daugiau nei valandą. Jis sukurtas būtent žaidimams, tad veikia itin tyliai bei pasižymi aukšta vaizdo grafika.

„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy S23“
„Tele2“ nuotr./„Samsung Galaxy S23“

„Samsung Galaxy S23. Aukštos klasės „Samsung Galaxy S23“ išmanusis telefonas pasižymi ypač kokybiška kamerų sistema su dirbtinio intelekto technologija gyliui ir raiškai pagerinti net esant prastam apšvietimui. Be to, telefone įmontuota ilgai neišsikraunanti baterija, o akį džiugins stilingas ir spalvingas dizainas.

Daugiau apie visus šventinius pasiūlymus galite sužinoti čia.