Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elegantiškam gyvenimui mieste – terasos ir balkono baldai

Komfortiški lauko baldai ne tik padeda užsitikrinti daugiau patogumo riboto dydžio erdvėje, bet ir sukuria malonesnę atmosferą ir padeda paversti jūsų terasą ar balkoną tikra poilsio oaze. Kaip sukurti elegantišką bei patogią erdvę lauke? Sužinokite, kokie lauko baldai geriausiai atitinka jūsų viziją.
Lauko baldai
Lauko baldai / Senukų nuotr.

Stilinga lauko erdvė – į ką atsižvelgti?

Norint sukurti stilingą lauko erdvę savo balkone ar terasoje, reikia atidžiai apsvarstyti keletą pagrindinių veiksnių. Štai į ką vertėtų atsižvelgti:

  • Erdvės išmatavimai. Tiksliai išmatuokite laisvą erdvę, kad įsitikintumėte, kokio tipo ir dydžio baldai joje tilptų ir tiktų. Taip pat būtinai įsivertinkite, kaip planuojate šioje erdvėje dažniausiai leisti laiką – galbūt ten ne tik ilsėsitės, bet ir valgysite, o gal ir dirbsite?
  • Oro sąlygos. Balkone bei terasoje esantys lauko baldai turi būti atsparūs įvairioms oro sąlygoms, t. y. tiesioginiams saulės spinduliams ir lietui.
  • Asmeninis stilius. Lauko erdvės stilius turėtų atspindėti jūsų asmeninį skonį. Rinkitės tokio stiliaus baldus, tekstilę ir dekoro akcentus, kurie papildytų jūsų lauko erdvę ir padėtų sukurti bendrą malonią erdvės atmosferą.

Trūksta idėjų, kaip įrengti balkono arba terasos erdvę? O gal jūsų norus ir planus riboja turimas biudžetas? Naudingos informacijos kaip sutaupyti rasite straipsnyje „Kaip greitai ir nebrangiai dekoruoti balkoną“.

Išskirtiniai lauko baldai jūsų namams

Nesvarbu, ar ketinate įsirengti jaukų balkoną ar didžiulę stogo terasą, patraukliai ir stilingai poilsio oazei sukurti yra būtini tinkami lauko baldai. Trūksta idėjų? Pristatome penkis elegantiškų lauko baldų variantus, kurie gali būti verti jūsų dėmesio:

1. Pavėsinė „Home4you Gazebo“

Senukų nuotr./Lauko baldai
Senukų nuotr./Lauko baldai

Šios sūpynės yra puikus pasirinkimas ieškantiems malonaus ir pilnaverčio poilsio namie.

  • Modernus dizainas. „Home4you Gazebo“ yra unikalaus dizaino, kuris suteikia elegancijos bet kokiai erdvei. Pastatykite jį balkone arba terasoje ir džiaukitės įkvepiančiais miesto ar gamtos vaizdais.
  • Išskirtinė kokybė. Ši pavėsinė turi tvirtą plieninį rėmą, todėl yra ypač stabili. Be to, baldą puošia oro sąlygoms atsparios minkštos sėdynės ir porankiai, tad visuomet būsite įsitaisę patogiai, o apsauginis tinklelis apsaugos jus nuo vabzdžių.

2. Kėdė „Home4you Helsinki“

Senukų nuotr./Lauko baldai
Senukų nuotr./Lauko baldai

„Home4you Helsinki“ kėdės sukurtos derinant funkcionalumą ir šiuolaikinę estetiką, tad jos puikiai papildo bet kurios lauko erdvės dizainą.

  • Elegantiškas dizainas. Šios klasikinio dizaino kėdės lengvai pagyvina bet kokį interjero stilių, suteikdamos jūsų lauko erdvei šiuolaikiško žavesio.
  • Patvari konstrukcija. „Home4you Helsinki“ kėdės pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų: karkasas – iš tvirto plieno, užtikrinančio stabilumą ir atramą, o apdaila – iš blizgaus plastiko. Nesvarbu, ar mėgaujatės laisva popiete balkone, ar rengiate vakarėlį terasoje – šią kėdę pamėgsite tiek jūs, tiek jūsų svečiai.

3. Baldų komplektas „Calme Jardin Maui“

Senukų nuotr./Lauko baldai
Senukų nuotr./Lauko baldai

Lauko baldai „Calme Jardin Maui“ yra patogūs ir išskirtinio dizaino – ši šiuolaikiška sofa su komfortiškomis pagalvėlėmis taps pagrindiniu jūsų lauko erdvės akcentu.

  • Stilingas dizainas. „Calme Jardin Maui“ baldų kolekcija pasižymi elegantišku ir moderniu dizainu. Jei jūsų terasoje vyrauja klasikinis stilius, šie tamsiai mėlynos spalvos lauko baldai papuoš jūsų erdvę, pagyvindami esamą spalvų paletę.
  • Universalumas. „Calme Jardin Maui“ sudaro modulinė 5 dalių lauko sofa, todėl šie lauko baldai gali būti pritaikomi atsižvelgiant į erdvės dydį. Nesvarbu, ar švenčiate su draugais, ar tiesiog ilsitės su šeima – ant šios sofos sutilps visi.

3. Supamasis krėslas-sofa „Floriane Garden 2600“

Senukų nuotr./Lauko baldai
Senukų nuotr./Lauko baldai

Jeigu mėgstate stebėti saulėlydžius, jais mėgautis jums dar labiau patiks patogiame krėsle. „Floriane Garden 2600“ supamasis krėslas-sofa pasižymi moderniu dizainu ir tvirta konstrukcija, todėl puikiai tiks daugelyje terasų.

  • Modernus dizainas. Šis supamasis krėslas-sofa pasižymi klasikiniu ir elegantišku dizainu. Šis baldas suteiks rafinuotumo jūsų lauko terasai arba balkonui ir sukurs malonią atmosferą pokalbiams ar polsiui.
  • Tvirta konstrukcija. Ši supamoji sofa pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios yra atsparios tiesioginiams saulės spinduliams ir korozijai. Karkasas pagamintas iš tvirtos ir ilgaamžės medienos, o apmušalai – iš lengvai prižiūrimos tekstilės.

5. Sodo skėtis „Mirpol“

Senukų nuotr./Lauko baldai
Senukų nuotr./Lauko baldai

„Mirpol“ elegantiškas skėtis nuo saulės sukurtas apsaugai nuo kenksmingų UV spindulių, tad jis puikiai tinka bet kuriai lauko erdvei.

  • Stabilumas. Šis skėtis nuo saulės turi unikalią konstrukciją, todėl yra stabilus ir lengvai pastatomas. Kryžminis pagrindas užtikrina patikimą atramą, o sukimo mechanizmas bei kampo nustatymo funkcija visuomet užtikrina pavėsį, net kai dienos bėgyje keičiasi saulės šviesos kryptis.
  • Funkcionalumas. Dėl išskleidžiamo dizaino ir tvirtos rankenos šį skėtį lengva sulankstyti, kai jo nenaudojate. Be to, skėčio gaubtas įtaisytas šone, todėl galima maksimaliai padidinti pavėsio plotą.

Šurmuliuojančiame mieste turėti balkoną arba terasą ant stogo yra tikra dovana – čia galima rengti vakarėlius ir mėgautis ramybe po atviru dangumi. Nesvarbu, ar stebite saulėlydį su mylimu žmogumi, ar kompanijoje švenčiate gimtadienį po žvaigždėtu vasaros dangumi, patogumas yra svarbiausia.

Domina modernūs lauko baldai? Internetinėje parduotuvėje senukai.lt rasite viską, ko gali prireikti terasos arba balkono įrengimui. Užsukite ir įsitikinkite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito