Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 22

JI24.lt švenčia pirmąjį gimtadienį!

Praėjo, tiksliau – prabėgo lygiai metai, kai interneto erdvėje pasirodė portalas JI24.lt.
Saldumynai
Saldumynai / Fotolia nuotr.

Kuo galime pasidžiaugti žengdamos į antruosius metus? Žinoma, per tuos metus, kaip ir dera kūdikiui, sparčiai augome. Visomis prasmėmis. Žinoma, labiausiai džiaugiamės vis didėjančia skaitytojų kompanija. Visas mūsų ūgtelėjęs kolektyvas nuoširdžiai sako AČIŪ, kad esate su mumis!  

Na ir koks gi gimtadienis be dovanų!

Turime tris puikius prizus, kuriuos dovanosime burtų keliu mainais už komentarą. Žinoma, ne bet tokį. Rašykite linkėjimus, pastebėjimus, pasiūlymus, pamąstymus, nuomones apie mūsų portalą. Na ir visa kita, kas gražu ir priverčia smagiai šypsotis. :)

PRIZAI

► 150 litų vertės EUROATLETO dovanų kuponas. Čia rasite didžiausią sportinių prekių pasirinkimą Lietuvoje: nuo smulkių aksesuarų iki stambių įrengimų ir konstrukcijų. Tikrai išsirinksite kažką, kas pravers jūsų sveikatai, grožiui ar sportiniam įvaizdžiui.

YANTRA kilimėlis gali pagerinti kraujotaką, atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšinti skausmą, suteikti daugiau energijos, gerinti medžiagų apykaitą, odos elastingumą ir tonusą. Taškinį masažą meditacijai ir savigydai ne vieną šimtmetį taiko Indijos jogai. Su YANTRA kilimėliu galite kasdien masažuoti visas kūno vietas

Yantra kilimėlis
YANTRA kilimėlis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V-care koreguojantys figūrą šortukai turi specialias Push-up juostas, kurios pakelia sėdmenis, sumažina liemens, klubų, šlaunų apimtis! V-care šortai yra su bambukų pluoštu, kuris nealergizuoja, gerai absorbuoja vandenį, yra ypač minkštas ir švelnus. Dėl specialios medžiagos sudėties sukuriamas šiluminis efektas bei atliekamas mikromasažas, todėl šortai ne tik formuoja jūsų figūrą, bet ir padeda sulieknėti.

V-care koreguojantys figūrą šortukai
V-care koreguojantys figūrą šortukai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas