Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 19

Havajuose milžiniškos bangos užliejo vestuvių šventę: „Laimė, tortas išliko“

Jaunavedžių pora iš Havajų per savo vestuves puikiai praleido laiką nepaisant to, kad jų šventę užklupo didžiulės bangos, sugriovusios vakarėlį.
Milžiniškos bangos sugriovė vestuvių šventę
Milžiniškos bangos sugriovė vestuvių šventę / 123RF, k.e.n_n.y.b Instagram nuotr.

Dillonas ir Riley Murphy šiek tiek nerimavo, kad dėl atogrąžų audros „Darby“ per ypatingą dieną gali būti lietaus, tačiau jie net nemanė, jog didelės bangos sukels grėsmę, rašoma „New York Post“.

Havajuose gyvenanti pora šeštadienį priėmė svečius Hulihe'e rūmuose Kailua-Konoje, kur buvo suplanavę ceremoniją po atviru dangumi.

Audra ėmė rimti, tačiau vandenynas vis dar bangavo, kai pora nusprendė pradėti kraustyti kai kuriuos daiktus nuo pertvaros prie jūros.

„Ketinome patraukti kelis daiktus, ir, taip, ši didelė bangų siena iš esmės tiesiog pasirodė, – Dillonas aiškino KHON. – Gerai, kad nebuvo maisto. Laimė, tortas išliko.“

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip didžiulė banga peršoko sieną, buvo paskelbtas instagrame. Įraše vestuvių svečiai stovi ant žolės ir šnekučiuojasi prie stalų, kai matyti, kaip banga greitai artėja prie uolėtos pertvaros.

Kai kurie budrūs svečiai pradeda atsitraukti nuo sienelės, nes minia vis labiau nerimauja. Galiausiai pasigirsta šurmulys, kai banga nuverčia kelis svečius, stalus bei dekoracijas.

Atrodo, kad žmonės vis tiek išliko geros nuotaikos, nes padėjo vieni kitiems ir toliau judėjo į vidų, kai dar daugiau bangų užliejo žolę bei vietą, kuri turėjo būti šokių aikštele.

„Nebeturėjome savo šokių aikštelės, bet niekas neprieštaravo, kai vakaro pabaigoje visi šokome purve – tai buvo nuostabu“, – sakė Riley.

Porai netgi pavyko užfiksuoti nuostabių nuotraukų su dramatiškomis bangomis fone.

Vėliau jie sutiko, kad diena iš tikrųjų praėjo dar geriau nei planuota, nepaisant to, jog šokių aikštelė ir kai kurios dekoracijos buvo nuplautos.

Nuotaka atkreipė dėmesį į metaforinį aspektą, kad jos vestuvių dieną praūžė audra.

„Gyvenimas bei audros užklumpa, ir tiesiog labai svarbu susirinkti kartu ir turėti visą mūsų šeimą bei mylimus žmones šalia. Tai padarė dieną labai ypatingą“, – sakė Riley.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas